Trailer voor Forspoken-dlc toont reis naar het verleden

Trailer voor Forspoken-dlc toont reis naar het verleden

In Tanta We Trust

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor In Tanta We Trust, de aankomende dlc van Forspoken.

In de dlc krijgen spelers wederom de controle over Frey, maar dit keer wordt een fantasierijk verkend dat wordt verscheurd door oorlog. Frey volgt een mysterieuze stem, die haar naar het verleden van Athia brengt. Hier moet ze de wereld nogmaals redden, met gebruik van nieuwe magie.

Forspoken verscheen op 23 januari 2023 en werd niet al te best ontvangen. Marcel Vroegrijk gaf de game een 6,5 in onze recensie: "Er is weliswaar meer dan genoeg te doen en te beleven in Forspoken, maar het daadwerkelijke spelplezier is soms ver te zoeken."

In Tanta We Trust verschijnt op 26 mei. De nieuwe trailer is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor ik ook hoor ik vond deze game niet onderdoen voor Harry Potter. Het is geen juweel maar heb me er zeker mee vermaakt ik ga de dlc ook gewoon spelen

0

@TripleR40 Een (slechte) game als Forspoken tot in den treuren verdedigen, maar wel een game als Redfall met de grond gelijk maken zonder het ook maar een minuut gespeeld te hebben. :D Ik blijf dit soort gedrag bijzonder vinden en is toch wel een beetje de definitie van een fanboy/girl. Geniet ervan.

0

@Bart81 wie zegt dat ik redfall niet gespeeld heb. Ik heb nog krampen van het lachen vampieren met het AI van een game uit 2000. 30 fps en nog pop ups dat is schandalig. Ik zeg nergens dat forspoken een goede game is ik zie ook wel dat er veel mis mee is, maar ik heb me er serieus mee vermaakt. Scheelt ook als het gewoon 60 fps is dat speelt al fijner

0

Aanbevolen voor jou