Trailer toont gebruik van stealth in Assassin's Creed Mirage

Trailer toont gebruik van stealth in Assassin's Creed Mirage

Een andere video behandelt ook achtergronddetails rondom het verhaal

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Assassin's Creed Mirage waarin het gebruik van stealth centraal staat.

In een video van zeven minuten toont Ubisoft de verschillende opties om zo geruisloos en stiekem mogelijk te werk te gaan in de aankomende game. Het bedrijf heeft een paar dagen geleden ook een trailer uitgebracht waarin verhalende details rondom Mirage uit de doeken worden gedaan, zodat mensen die eerdere games niet hebben gespeeld toch helemaal op de hoogte zijn. Ook die video kan hieronder bekeken worden.

Assassin’s Creed: Mirage verschijnt aanstaande donderdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game zou in eerste instantie op 12 oktober uitkomen, maar Ubisoft haalde de releasedatum een week naar voren.

Assassin's Creed Mirage is overigens niet de enige game in de reeks dit najaar verschijnt. Op 16 november verschijnt Assassin's Creed Nexus VR op Meta Quest-headsets. De game speelt zich af tijdens drie verschillende periodes in de Assassin’s Creed-reeks. Voor het eerst in de geschiedenis van de reeks krijgen spelers drie verschillende speelbare personages: Ezio, Kassandra en Connor. De missies kunnen op verschillende manieren doorlopen worden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

wow is echt heeeeeeeel nieuw. Dit was al bij de eerste game , 35j geleden. Vind dat game ontwikkelaars zich er erg makkelijk vanaf maken, oude features nieuw te noemen. vind het hoofdpersoon er trwns zeer slecht uit zien. Ga deze vooralsnog niet halen. Wordt nhl 24.

0
test

Zin in

0

Aanbevolen voor jou