Trailer Star Wars: KotOR-remake offline gehaald vanwege verlopen muziekrechten

Trailer Star Wars: KotOR-remake offline gehaald vanwege verlopen muziekrechten

De status van de game blijft echter onduidelijk

De trailer van de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic is offline gehaald omdat de rechten van de muziek in de trailer zijn verlopen.

Gisteren bleek dat de trailer van de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake opeens van Sony PlayStations YouTube-kanaal was gehaald. Daardoor werd er - zeker met eerdere geruchten in het achterhoofd - gespeculeerd dat het spel geannuleerd was.

Sony heeft inmiddels echter laten weten dat de trailer offline is gehaald omdat de muzieklicentie voor de trailer is verlopen. Het is niet duidelijk waarom Aspyr Media, Lucasfilm Games en Sony de licentie hebben laten verlopen, maar laatstgenoemde bedrijf merkt op dat het gebruikelijk is om een trailer offline te halen wanneer dit gebeurt.

De remake van Star Wars: Knights of the Old Republic werd tijdens de PlayStation Showcase in september 2021 onthuld. Sindsdien is het stil rondom de game, al deden er vorig jaar wel diverse geruchten de ronde. Zo zou ontwikkelaar Aspyr Media van de ontwikkeling van het spel zijn gehaald en werd de ontwikkeling gepauzeerd. Volgens geruchten werd Saber Interactive daarna op de ontwikkeling gezet, aangezien die studio Aspyr al hielp.

Star Wars: Knights of the Old Republic wordt gezien als een van de, zo niet de beste Star Wars-games ooit gemaakt - het oorspronkelijke spel is van Bioware. De remake is console-exclusief voor PlayStation 5.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vaag. Ik had heel erg veel zin in deze remake.

-1
test

Weet niet welke muziek ze gebruikte meer uit de trailer, maar als star wars was dan is het toch gewoon met Disney te regelen en Sony bezit zelf veel muziek via Sony music. Maar zal wel een van een 3e partij

1

Aanbevolen voor jou