Tomb Raider-site laat mensen inschrijven voor het laatste nieuws

Tomb Raider-site laat mensen inschrijven voor het laatste nieuws

Wordt de nieuwe Tomb Raider-game binnenkort onthuld?

Op de officiële Tomb Raider-website kunnen geïnteresseerden zich nu inschrijven voor "het laatste nieuws".

Hoewel er specifiek wordt gemeld dat het om nieuws rondom de gehele Tomb Raider-franchise gaat, hopen veel fans dat dit betekent dat er ergens binnenkort informatie rondom de nieuwe Tomb Raider-game die in ontwikkeling is wordt gedeeld.

Begin dit jaar claimde journalist Miller Ross dat de nieuwe Tomb Raider-game ergens dit jaar nog wordt onthuld. Ross wist ook op voorhand correcte informatie oer Marvel's Avengers te onthullen, een game die net als de aankomende Tomb Raider ook door Crystal Dynamics is onthuld. De mogelijkheid voor mensen om zich nu op de officiële website in te schrijven voor aankomend nieuws doet dus vermoeden dat de onthulling inderdaad ergens dit jaar op de planning staat.

In december kondigde Amazon Games middels een persbericht aan dat het de nieuwe Tomb Raider-game van Crystal Dynamics uitgeeft.  De game draait op Unreal Engine 5 en moet uitkomen op "meerdere platforms". Volgens het persbericht zet de nieuwe Tomb Raider-game het verhaal uit de vorige spellen voort. "Het bevat alle elementen die de Tomb Raider-reeks een van de meest vereerde franchises in gaming heeft gemaakt. Spelers besturen een zelfverzekerde en multidimensionale heldin in een omgeving waarin verkenning en creatief routes vinden wordt beloond. Er zijn duizelingwekkende puzzels om op te lossen en er is een grote variatie aan vijanden om het tegen op te nemen."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou