Tom Holland en Chris Pratt spelen mogelijk Jak en Daxter in verfilming

Tom Holland en Chris Pratt spelen mogelijk Jak en Daxter in verfilming

Geregisseerd door de regisseur van de Uncharted-film

Acteurs Tom Holland en Chris Pratt zouden mogelijk in de running zijn om respectievelijk Jak en Daxter te spelen in een film gebaseerd op de Jak and Daxter-reeks.

Dat claimt MyTimeToShineHello, een Twitter-account die wel vaker correcte informatie over films - voornamelijk die van Marvel - uitlekt. Het was al bekend dat Runen Fleischer, de regisseur van de Uncharted-verfilming, aan een film gebaseerd op Jak and Daxter werkt, maar officiële details zijn nog niet gedeeld.

Volgens MyTimeToShineHello wordt het een live-action-film, waarbij Tom Holland Jak speelt en Chris Pratt de stem van Daxter inspreekt. Beide heren hebben al ervaring met gameverfilmingen - Holland speelde Nathan Drake in de Uncharted-film en Pratt sprak de stem in van Mario in The Super Mario Bros. Movie. Holland gaf daarbij eerder al aan graag in een Jack and Daxter-film te willen spelen.

De Jak and Daxter-spellen zijn net als de Uncharted-games ontwikkeld door Naughty Dog. De trilogie rondom het platformduo verscheen net als een racer gebaseerd op de franchise oorspronkelijk op de PlayStation 2. Ook is er een collectie uitgekomen van de trilogie en is er een losstaande game op de PSP uitgebracht.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond Uncharted wel lachen om te kijken, als je er met niet al te hoge verwachtingen ingaat. Zelfde met Sonic en Detective Pikachu. Maar ik heb iets belangrijks geleerd ; zo lang het beter is dan wat er wordt gedaan met Netflix Witcher ben ik blij. Na het gezien te hebben van seizoen 2 en 3 de afgelopen twee weken ben ik echt afgeschrikt. Wat een drama zeg. Heb nu veel meer respect gekregen voor gameverfilmingen die tenminste redelijk zijn en en een beetje trouw blijven aan de source material haha :D

1

Los van de kwaliteit van The Witcher op Netflix (ik vond seizoen 2 en met name 3 ook stukken minder). Het is geen verfilming van de games, maar een verfilming van de boeken waarop de games gebaseerd zijn

0
test

Seizoen 3 was echt lachwekkend slecht. Het gaat helemaal niet meer over Geralt, maar over zijn vrouwelijke medespeelsters. Geralt is een baby die telkens gered moet worden. Ook die aflevering dat Siri de hele tijd door de woestijn loopt heb ik echt veel zitten doorspoelen. Er gebeurde nl. helemaal niets in die aflevering. Dat was meteen het laatste seizoen dat ik keek. En waarschijnlijk ook het laatste dat gemaakt werd.

0

kom maar op dan met een nieuwe Jak&Daxter game dan!

1

Aanbevolen voor jou