Toekomstige Souls-games worden mogelijk niet door Hidetaka Miyazaki geregisseerd

Toekomstige Souls-games worden mogelijk niet door Hidetaka Miyazaki geregisseerd

Hij wil anderen de ruimte geven

De toekomstige games in de Souls-reeks van FromSoftware worden mogelijk niet door Hidetaka Miyazaki geregisseerd.

Dat vertelt hij zelf in een interview met IGN. Volgens Miyazaki is de kans groot dat FromSoftware de rol van regisseur gaat delegeren. "Ik denk dat het heel aannemelijk is dat we andere regisseurs zien in de toekomst. En als we dat doen wil ik volledig van mijn toezichthoudende rol afstappen en ze de volledige regie en controle over die projecten geven", vertelt hij.

Dark Souls 2 uit 2015 is tot nu toe de enige soulslike van FromSoftware die niet door Miyazaki is geregisseerd. Hij was destijds druk bezig met de ontwikkeling van Bloodborne. Volgens de regisseur pakte dat goed uit. "Over Dark Souls 2 gesproken, dat was een geweldig project voor ons. Zonder Dark Souls 2 hadden we niet veel van de connecties en ideeën gehad die de rest van de reeks hebben gedragen."

Waarom Miyazaki niet zelf de rol van regisseur op zich neemt, is niet duidelijk. FromSoftware heeft bovendien nog geen nieuwe soulslike aangekondigd. Op 21 juni komt wel de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree uit, geregisseerd door Miyazaki.

In hetzelfde interview onthult hij ook dat er - twee jaar na release - een nog onontdekt geheim in Elden Ring zit. "Het is de vraag wanneer en niet of iemand het gaat vinden, maar misschien ontbreekt er nog iets kleins", vertelt hij daarover. Hij omschrijft het als een "klein element". Meer details onthult hij niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou