TMNT: Shredder's Revenge verschijnt op 15 november op PS5

TMNT: Shredder's Revenge verschijnt op 15 november op PS5

Vanaf 15 november is Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge voor PlayStation 5 beschikbaar.

De game is sinds juni al beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Switch en Steam. PS4-eigenaren kunnen geen upgrade voor de PS5-versie downloaden. De PS5-versie is volgens de makers dan ook identiek aan de PS4-versie. Het enige verschil is dat de nieuwe versie van de game niet via backward compatibility op de PS5 draait.

Merge Games brengt in Europa daarnaast een fysieke versie van de PS5-game uit voor 39,99 euro. Deze komt op 25 november beschikbaar. Ook moet kort daarna een speciale Signature Edition uitkomen voor 69,99 euro.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Shredder's Revenge is daarbij een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan online en lokaal door zes spelers tegelijk gespeeld worden.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Vroeger vond ik-verteller echt heel tof, maar na games zoals Yakuza voelt het allemaal toch wat beperkend.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@LoGiCaL_PsYcHo Misschien mis ik ergens iets maar ik snap helemaal niet wat jou reactie zegt. Vermoedelijk staat er een per ongeluk spelfout in, en anders snap ik niet wat dat met Turtles Shredders revenge te maken heeft. Zoals gezegd kan ook zijn dat ik wat achtergrond info mis

0

@watashi wa maurice desu. In Yakuza knok je ook op straat en heb je heel wat meer mogelijkheden dan in TMNT. Waar ik TMNT 2 vroeger echt helemaal kapot heb gespeeld, ervaar ik nu een gebrek aan diepgang en voelt het na 3 levels aan als een herhalingsoefening.

0

Aanbevolen voor jou