TMNT: Shredder's Revenge-dlc Dimension Shellshock verschijnt op 31 augustus

TMNT: Shredder's Revenge-dlc Dimension Shellshock verschijnt op 31 augustus

Karai bevestigd als speelbaar personage

Dimension Shellshock, de aankomende uitbreiding voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, komt op 31 augustus uit.

Dat hebben uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games aangekondigd. Ook werd een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder valt te bekijken.

Als onderdeel van deze downloadbare content wordt er een Survival-modus toegevoegd. Mensen kunnen daarin kristallen verzamelen waarmee men van dimensie naar dimensie kan springen, waarbij elke dimensie een uniek uiterlijk heeft - denk bijvoorbeeld aan het Edo-tijdperk in Japan en een dimensie waarin alles in 8-bit-graphics wordt weergegeven.

De uitbreiding voegt ook twee nieuwe personages toe. Het was al bekend dat Usagi Yojimbo speelbaar zou worden, maar nu blijkt ook dat Karai een speelbaar personage wordt.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS en Android. Wesley Akkerman beloonde het spel met een 8 op Gamer.nl: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou