TMNT: Shredder's Revenge-dlc Dimension Shellshock uitgelicht

TMNT: Shredder's Revenge-dlc Dimension Shellshock uitgelicht

De downloadbare conten komt ergens dit jaar uit

Een nieuwe trailer en een bijbehorende gameplayvideo tonen de aankomende downloadbare content voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, genaamd Dimension SHellshock.

Als onderdeel van deze downloadbare content wordt er een Survival-modus toegevoegd. Mensen kunnen daarin kristallen verzamelen waarmee men van dimensie naar dimensie kan springen, waarbij elke dimensie een uniek uiterlijk heeft. In de video is onder andere een dimensie geïnspireerd op het Edo-tijdperk in Japan te zien en een dimensie waarin de Turtles in 8-bit-graphics worden weergegeven.

De dlc moet ook stripfiguur Usagi Yojimbo als speelbaar personage toevoegen, en nieuwe cosmetische opties bieden. Het is nog niet bekend wanneer dit jaar de dlc precies verschijnt.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS en Android. Wesley Akkerman beloonde het spel met een 8 op Gamer.nl: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard."

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er staat als ondertitel "De downloadbare conten komt ergens dit jaar uit". Ik denk dat 'conten', content moet zijn...

0

Aanbevolen voor jou