The Last of Us-showrunner wil niet meer aan Borderlands-film verbonden worden

The Last of Us-showrunner wil niet meer aan Borderlands-film verbonden worden

Hij zou in de aftiteling onder een pseudoniem te vinden zijn

Craig Mazin, de showrunner van de The Last of Us-serie die samen met Eli Roth het script voor de Borderlands-film heeft geschreven, zou zijn naam niet meer aan die film willen verbinden.

Dat merkt World of Reel op, gebaseerd op de credits die op de website van Writes Guild of America West te vinden zijn. In plaats van de naam Craig Mazin, wordt daar nu het pseudoniem Joe Crombie weergegeven.

De reden van het gebruik van het pseudoniem is niet bekend, maar World of Reel claimt dat de film zich in "post-productiehel" bevindt. Er werden bijvoorbeeld reshoots gehouden, en die werden niet door door Eli Roth - de regisseur van de film - gedaan, maar door Deadpool-regisseur Tim Miller. Zak Olkewicz zou zelfs nieuwe scriptpagina's voor die reshoots hebben geschreven.

De film - gebaseerd op de gelijknamige Gearbox-franchise - had eigenlijk vorig jaar in de bioscoop moeten verschijnen. Het is niet duidelijk wanneer de film nu moet uitkomen.

In de Borderlands-film wordt de rol van Lilith vertolkt door Cate Blanchett, de rol van Claptrap door Jack Black, kruipt Kevin Hart in de huid van Roland, is Ariana Greenblatt Tiny Tina, speelt Jamie Lee Curtis de rol van Tannis en is Florian Munteanu Krieg.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou