The Last of Us: Part 2 Remastered-trailer toont alle nieuwe features

The Last of Us: Part 2 Remastered-trailer toont alle nieuwe features

Game komt deze vrijdag uit op PlayStation 5

Een nieuwe trailer van The Last of Us: Part 2 Remastered neemt alle features van de PS5-versie van de game met kijkers door.

De video kan hieronder bekeken worden, maar bevat wel spoilers voor het verhaal en gameplaysegmenten uit de game. Mensen die het spel nog nooit hebben gespeeld, worden dan ook afgeraden om de video te bekijken als ze niets over het verhaal willen weten.

The Last of Us: Part 2 Remastered verschijnt aanstaande vrijdag voor PlayStation 5 en draait in 4K in Fidelity Mode en 1440p upscaled naar 4K in Performance Mode. Ook is er een optie voor televisies die VRR ondersteunen om de framerate te ontgrendelen. Ook bevat de game nieuwe content, zoals een roguelike No Return-modus en de Lost Levels - gebieden die nooit zijn afgemaakt voor het oorspronkelijke spel. Laadtijden zijn korter en via de DualSense-controller is haptische feedback mogelijk. PS4-eigenaren van The Last of Us: Part 2 kunnen voor 10 euro upgraden naar de PS5-versie.

Jacco Peek beloonde de remaster met een 8: "The Last of Us: Part 2 Remastered legt de nadruk minder op de visuele upgrades dan de inhoudelijke extra’s, en komt daar prima mee weg."

Watch on YouTube
The Last of Us: Part 2 Remastered

The Last of Us: Part 2 Remastered kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou