The Last of Us: Part 2-remaster genoemd door Naughty Dog-werknemer

The Last of Us: Part 2-remaster genoemd door Naughty Dog-werknemer

Afgelopen juli claimde componist Gustavo Santaolalla al aan 'nieuwe versies' van de game te werken

Een werknemer van Naughty Dog claimt te werken aan een remaster van The Last of Us: Part 2.

Mark Pajarillo werkt sinds januari 2021 bij Naughty Dog en meldde gisteren op zijn LinkedIn-pagina dat hij heeft gewerkt aan de games The Last of Us: Part One en The Last of Us 2: Remastered.

Dat is opvallend, want Sony heeft op moment van schrijven helemaal geen remaster van de PS4-game aangekondigd. Er gaan echter al wel geruime tijd geruchten dat er een PS5- en pc-versie van de game in de maak is. Afgelopen juli maakte componist Gustavo Santaolalla melding van "nieuwe edities" van de game. "In de nieuwe edities kun je mij bepaalde thema's laten spelen, maar meer kan ik niet zeggen."

Hoewel nog niet officieel bevestigd, lijkt het er dus op dat The Last of Us: Part 2 opnieuw uitgebracht gaat worden. De eerste The Last of Us is eerder al van een remake voorzien op PlayStation 5 en pc, en met het succes van de eerder dit jaar verschenen HBO-serie wil Sony mogelijk daarop inspelen.

Eerder deze week gingen er nog geruchten over de schijnbaar problematische ontwikkeling van de The Last of Us-multiplayergame.

The Last of Us
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dus de ontwikkeling van de multiplayer ligt stil maar er is wel tijd en capaciteit om wederom een remake te maken. Daarna deel 1 weer aan de beurt? Zeer goedje games hoor daar niet van maar ik vind dat wel getuigen van creatieve armoede

[Reactie gewijzigd door op 7 oktober 2023 - 09:10]

2
test

Nog steeds één van de beste verhalende games voor velen. Ik heb gisteren Assassin's Creed Mirage opgezet. Dat vind eerder creatieve armoede. Nogmaals, leuke games, maar nog steeds geen verschil in gameplay, verhaal, etc. Dan vergeef ik Naughty Dog deze remaster toch eerder dan Assassin's Creed: Sandbox 4159124.

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 7 oktober 2023 - 09:56]

2

Oh maar dat kan ik alleen maar helemaal met je eens zijn, maar een remaster zo snel is echt niet nodig. Breng een PS5 update uit, hier ga je gewoon weer de volle mep voor moeten betalen. Het zal vast heel veel beter zijn dan wat andere ontwikkelaars uitbrengen, maar dat betekent niet dat je zomaar alles moet accepteren wat ze uitbrengen toch? Vergeleken met andere studio's behoort Naughty Dog natuurlijk nog steeds bij de top, maar ik vind dit wat goedkoop overkomen.

[Reactie gewijzigd door op 7 oktober 2023 - 10:05]

2
test

Ik geef je gelijk hoor, was ook niet met de vinger wijzend bedoeld. Ik bedoel eerder dat ik andere studio's minder speling geef op het maken van remasters. Naughty Dog is nog steeds een studio die kwaliteit levert en innoveert. Een PlayStation 5 update bestaat reeds van deze game. Ook leuk voor de collectors die het PlayStation 5 doosje willen.

4

er bestaat al een PS5 update van deze game? Dan snap ik deze remake al helemaal niet

0

ik zie een remaster/remake meer zitten dan een multiplayer game. Last of us part 2 is een meesterwerk en het zal voor mij een instant buy worden als hij volgend jaar uitkomt op de ps5. Is het creatieve armoede ? Ik weet het niet de studio van gta en red dead redemption doet hetzelfde omdat een nieuwe game heel lang duurt om te ontwikkelen. Vind ik dit een super tussendoortje.

[Reactie gewijzigd door TripleR40 op 7 oktober 2023 - 09:33]

0
test

met je eens maar dit kan ook via een gratis update gebeuren, zoveel moeite is dat niet. Deel 2 is super mooie game en met unlocked frame rate en native 4k 60fps mode kan allemaal via een update. Tenzij ze ray tracing gaan toevoegen maar ik gok van niet. Verder hele goeie games hoor speelde laast nog deel 2 op de ps5.

1

als ze het net zo als part 1 gaan doen dat verschil was wel aanzienlijk. Verder denk ik ook dat het met oog op season 2 van de serie ook een marketing handigheidje is veel mensen hebben de game nooit gespeeld maar zijn door de serie toch geprikkeld. We kunnen met onze dikke vingers wijzen maar het verkoopt als een tierelier naughty dog zal gek zijn als ze het niet doen. De special edition van de remake van deel 1 was binnen een paar uur uitverkocht. Mede door mij Hahah, en dat ga ik bij deel 2 weer doen.

2
test

1 had 2 remakes en de tweede was echt groot verschil ja omdat het in de nieuwe engine gedaan werd. Maar ik gok dat ze dat met deze niet doen. Maar zal inderdaad een marketing ding zijn met de serie. Ik zit ook nog steeds te wachten op de horizon zero dawn remaster/remake want ik weet dat deze bestaat of aan gewerkt is omdat ik iemand ken die er aan gewerkt heeft alleen is ie nooit gekomen.

0

Aanbevolen voor jou