Naughty Dog: 'The Last of Us: Part 1 draait naar behoren op Steam Deck'

Naughty Dog: 'The Last of Us: Part 1 draait naar behoren op Steam Deck'

Naughty Dog claimt dat de pc-versie van The Last of Us: Part 1 moet werken op Steam Deck.

Naughty Dogs Neil Druckmann meldde dat op Twitter. "Ellie en Joel zullen op Steam Deck verschijnen, geen zorgen!" Daarmee lijkt hij zo goed als bevestigd te hebben dat het spel 'Verified' wordt voor het platform.

Tijdens The Game Awards werd aangekondigd dat de pc-versie van The Last of Us: Part 1 op 3 maart 2023 verschijnt. De game kwam afgelopen september al uit op PlayStation 5. Het spel verschijnt op Steam en Epic Games Store.

Gamer.nl deelde een 8,5 uit aan de PS5-versie van de remake: "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi dat ze deze ook naar de Steam Deck brengen, laat deel 3 ook maar komen. Heb mezelf voor kerst een Steam deck gegeven, ik had het blijkbaar verdiend

0
test

@Ziminar Ik vind het ook dat jij vind dat je een Steam Deck verdient hebt :P Handig ding, vorige maand gehaald.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 van mij hadden ze het bij deel 1 mogen laten. Dat was echt een sterk einde. Maar in deel 2 wordt veel meer gehint dat er nog ruimte is voor een vervolg en voelt het verhaal voor mij veel minder af dan aan het einde van deel 1. Dus ik zie graag nog een deel 3 om alles af te ronden. Naughty Dog is ook groot genoeg om aan meerdere games te werken.

0

@Snoop213 Eh ja deel 2 natuurlijk

0
test

Ze zijn nu vast bezig met de Remaster van deel2 lol, zodat ze nog meer kunnen melken Had Naughty Dog altijd erg hoog zitten maar deze remasters of whatever, zijn compleet belachelijk en pure cashgrab

0
test

@The soy sauce Ze maken 1 overbodige remaster en dan gelijk zo doen. Stel je niet zo vreselijk aan.

0
test

@The_Stifmeister Dude, ze hebben die game al 3x ofzo remastered Hoezo aanstellen? Zoiets heet kritisch zijn pino

0

Aanbevolen voor jou