'The Last of Us-multiplayergame is meest ambitieuze Naughty Dog-game tot nu toe'

'The Last of Us-multiplayergame is meest ambitieuze Naughty Dog-game tot nu toe'

De multiplayergame gebaseerd op The Last of Us is volgens Neil Druckmann "het meest ambitieuze project" van Naughty Dog tot dusver.

Dat meldt hij in een interview met ComicBook.com. Druckmann werd naar aankomende projecten van de ontwikkelaar gevraagd, waarop hij de nog naamloze multiplayergame "het meest ambitieuze project" in de geschiedenis van de ontwikkelaar noemt.

"Er is een The Last of Us-multiplayerproject dat al voordat The Last of Us: Part 2 uitkwam in de maak is. Dat is ons meest ambitieuze project ooit. Het breidt de wereld (van de franchise) nog verder uit en blijft een verhaal vertellen maar dan in een multiplayeromgeving. Meer kan ik niet vertellen."

Zoals eerder deze week al naar buiten werd gebracht, vertelde Druckmann tijdens het interview ook dat Naughty Dog de andere game die men in ontwikkeling heeft expres nog niet heeft onthuld om crunch tegen te gaan. "We hebben Uncharted 4 en The Last of Us: Part 2 ver voor release aangekondigd, maar dat zorgde voor wat problemen in de balans tussen werk en privéleven. Doordat we de aankondiging wat uitstellen, kunnen we flexibeler zijn met de planning en benaderen we de productie bewuster."

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vrij irritant hoe ze hier meer omgaan. Steeds van die nietszeggende stukjes informatie en dan "meer kunnen we niet zeggen". Doe eens normaal en laat gewoon wat zien, of zeg niks.

0

@Zut Niet zo zuur joh ;) Zij zijn niet degene die dit als nieuws naar buiten brengen. Journalisten vragen ernaar en gamer.nl (en andere nieuwssites) publiceren het. Ze kiezen er bewust voor om er nog niets over te publiceren, maar ze kunnen er vervolgens niets aan doen als anderen er naar vragen.

0

@MrMistral Haha heb je gelijk in, maar ze zijn nu al zo lang dit aan het teasen en dat is nu wel eens klaar. Kijk er ook enorm naar uit, van de week Part 1 en Left Behind weer uitgespeeld en blijft toch genieten. Misschien ben ik iets te ongeduldig

0

@Zut Snap ik wel hoor! Ik ben ook enorm benieuwd.

0

@Zut dat is het nou net, ze teasen niets. het wordt of gelekt of verspreid door journalisten.

0

Aanbevolen voor jou