The Last of Us-maker bevestigt dat hij aan onaangekondigde game werkt

The Last of Us-maker bevestigt dat hij aan onaangekondigde game werkt

Neil Druckmann is de schrijver en regisseur van het mysterieuze project

Neil Druckmann, de bedenker en regisseur van de The Last of Us-games, heeft laten weten dat hij de schrijver en regisseur is van een nog onaangekondigde game.

Druckmann, die ook nauw betrokken is bij de productie en het schrijfproces van de televisieserie gebaseerd op The Last of Us, heeft onlangs zijn Instagram-biografie aangepast. Daarin meldt hij nu dat hij een nieuwe, nog onaangekondigde game schrijft en regisseert.

Het mag geen grote verrassing heten dat Druckmann met Naughty Dog aan een nieuwe game werkt. Details over het spel zijn er nog niet, al lijken veel fans te hopen op een derde deel in de The Last of Us-reeks, zeker na het succes van de HBO-serie. Er gaan echter ook geruchten over een compleet nieuwe IP, mogelijk binnen het science fiction-genre.

Naughty Dog werkt ook al geruime tijd aan een multiplayergame binnen het The Last of Us-universum. Daar zijn echter al geruime tijd geen nieuwe details over naar buiten gekomen. Eerder dit jaar gaf de studio aan meer tijd voor de ontwikkeling nodig te hebben.

Neil Druckmann
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nieuwe IP zou ik zeer interessant vinden!

0
test

Een nieuwe verhalende game als Uncharted en The Last of Us zou welkom zijn, echter zou ik het ook vet vinden als er weer eens een nieuwe Uncharted verschijnt.

0
test

Ik denk dat er wel een nieuwe Uncharted komt, maar niet door Naughty Dog. Een nieuwe IP of The Last Of Us Part III zou ik allebei toejuichen :-)

1

Aanbevolen voor jou