The Last of Us is best bekeken HBO Max-serie in Europa tot dusver

The Last of Us is best bekeken HBO Max-serie in Europa tot dusver

Elke aflevering is in de VS al bijna 32 miljoen keer bekeken

De televisieserie The Last of Us is de best bekeken serie op HBO Max in Europa en Latijns-Amerika tot nu toe.

Dat heeft Warner Bros. Discovery laten weten in een recentelijke presentatie. Daarbij liet het bedrijf ook weten dat de serie in de Verenigde Staten inmiddels "bijna 32 miljoen kijkers per aflevering" heeft.

Het eerste seizoen van The Last of Us verscheen eerder dit jaar en werd door critici en kijkers geprezen. Het seizoen volgt in grote lijnen de gebeurtenissen uit de eerste game. In de serie speelt Pedro Pascal de rol van Joel en Bella Ramsey de rol van Ellie. Verder maakten ook Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luma als Tommy hun opwachting. De acteurs die Joel en Ellie in de games vertolken hadden ook een kleine rol binnen de show.

Inmiddels is een tweede seizoen van The Last of Us bevestigd, al is niet duidelijk wanneer die moet verschijnen. Voor zover bekend waren showrunners Craig Mazin en Niel Druckmann bezig met het schrijven van het script, maar er vindt op dit moment een grootschalige staking onder schrijvers plaats in de Verenigde Staten, wat het proces mogelijk vertraagt. Wel is al bevestigd dat de gebeurtenissen uit The Last of Us: Part 2 meer dan één seizoen gaan beslaan.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 als het nog meer op de game gaat lijken kan je net zo goed de game spelen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik vond anders dat ze juist de sfeer van de game zeer goed wisten te verfilmen. Natuurlijk is 't aantal "kills" significant lager dan in de game, maar dat zou de serie ook erg ongeloofwaardig maken.

0
test

@Snoop213 Ik kan je kritiek over blackwashing wel begrijpen, maar als het goed gedaan is (= niet opvalt of snel vergeten), moeten we er geen erg in zoeken. The Last of Us kan perfect aangepast worden en dat hebben ze imo goed gedaan. Bij historische "docu"series of fantasy series die zich sterk baseren op geschiedenis is black- en whitewashing geen goed idee. Zo ben ik persoonlijk heel blij dat de LOTR in de jaren 90 en 2000 zijn gemaakt en lach ik mij een kriek wanneer Netlfix Cleopatra zwart maakt, terwijl er andere echte zwarte Afrikaanse farao's hebben bestaan. Maar evengoed blanken die Egyptische goden spelen, vind ik een gigantische flater.

0

Aanbevolen voor jou