The Last of Us-acteurs verlenen stemmen aan Universal Studios Halloween-evenement

The Last of Us-acteurs verlenen stemmen aan Universal Studios Halloween-evenement

Troy Baker en Ashley Johnson keren terug in de rollen voor het aankomende evenement

Troy Baker en Ashley Johnson, de acteurs die de rollen van Joel en Ellie in de The last of Us-games vertolken, zijn te horen tijdens een aankomend Halloween Horror Nights-evenement in Universal Studios-pretparken in de Verenigde Staten.

Dat heeft Lora Sauls van Universal bevestigd aan SFC Magazine (via VGC). "We hebben de acteurs uit de game gebuikt. We hebben ze nieuwe opnames laten inspreken en ze hebben de complete dialogen voor ons spookhuis opgenomen. Dus we zijn erg blij dat we met Troy en Ashley hier aan hebben kunnen werken."

Elk najaar wordt er in de Universal Studios-parken in Orlando en Hollywood Halloween gevierd gebaseerd op verschillende thema's. Dit jaar is The Last of Us een van die thema's. Bezoekers kunnen een doolhof doorlopen die is gebaseerd op de Pittsburgh-locatie uit de eerste The Last of Us-game. Daar horen dus ook nieuw ingesproken stemmen van Baker en Johnson bij.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb vorig jaar Halloween Horror Night mogen meemaken in Universal Orlando en het is echt heel vet, er gaat altijd veel tijd en moeite in hun spookhuizen en scare zones. Ik heb dit een aantal jaar in Walibi gedaan, maar hier lieten ze echt zien hoe het moest! Mochten mensen toevallig in die periode naar Orlando gaan, kan ik het ten harte aanbevelen!

0

Aanbevolen voor jou