The Final Shape-uitbreiding voor Destiny 2 verschijnt op 27 februari

The Final Shape-uitbreiding voor Destiny 2 verschijnt op 27 februari

Seizoenen worden volgend jaar vervangen voor episodes

The Final Shape, de aankomende uitbreiding voor Destiny 2, is gisteren tijdens een livestream onthuld. De uitbreiding verschijnt op 27 februari 2024.

The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game, moet het verhaal van de Light and Darkness-saga afronden. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler. In maart 2024 moet ook een nieuwe raid uitkomen. Daarbij verschijnt op dezelfde dag als de raid een nieuwe World First Race.

Bungie gooit ook de toekomstige structuur van Destiny 2 op de schop: in plaats van seizoenen komen er episodes. De eerste episode moet in maart verschijnen. In 2024 komen er drie verschillend episodes uit: Echoes, Revenant en Heresy. Elke episode is een losstaand verhaal bestaande uit drie hoofdstukken. Daarmee worden niet alleen losse eindjes van de Light and Darkness-saga opgeruimd, maar ook nieuwe content en beloningen geïntroduceerd - volgens Bungie meer dan in voorgaande seizoenen.

Er is ook een Collector's Edition van The Final Shape aangekondigd. Deze komt met een replica van de Tower uit Destiny, inclusief ledverlichting en geluiden.

Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Watch on YouTube
View post on X
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou