The Crew Motorfest is eerste dagen van release gratis speelbaar

The Crew Motorfest is eerste dagen van release gratis speelbaar

De trail laat mensen de eerste vijf uur van de game kosteloos spelen

The Crew Motorfest heeft op release een gratis trial die vijf uur beslaat.

Iedereen kan tussen 14 en 17 september de eerste vijf uur van de game kosteloos spelen. Daarna kan men alsnog bepalen of men de game aanschaft. Geboekte progressie wordt meegenomen naar de volledige versie. Daarnaast zijn een Gold en Ultimate Edition aangekondigd. Beide versies geven al op 11 september toegang tot de game. Tijdens Gamescom werd ook een nieuwe trailer getoond, die hieronder bekeken kan worden.

De openwereldracegame speelt zich af op het eiland O’ahu. De ontwikkelaar omschreef de locatie eerder al als “de perfecte speelplaats om samen plezier te hebben met voertuigen: racen door de straten van Honolulu, over de vulkaanhellingen scheuren, op avontuur gaan in een regenwoud, driften over de bergweggetjes of chillen op een zonnig strand."

Volgens de ontwikkelaar is de wereld gevuld met ontelbare uitdagingen en brengt de game de meest diverse line-up aan auto's tot nu toe. Spelers kunnen hun autocollectie uit The Crew 2 kosteloos overzetten naar The Crew Motorfest. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.

The Crew Motorfest wordt gemaakt door Ivory Tower en komt op 14 september uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Amazon Luna.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zoveel zin in deze game de closed beta was mij zo goed bevallen.

0
test

ZItten boten en vliegtuigen hier ook in ?

0

Jazekers!

0
test

Ik heb zowaar ook interesse gekregen in de game, zelf alleen deel 1 gespeeld maar die vond ik destijds niet zo lekker wegsturen (te floaty/ te veel arcadekant). Hoe voelt t nu, beetje te vergelijken met de iets mildere arcade kant van een horizon of meer naar nfs. Voor een openwereld als dit mag t van mij best beetje zwaar sturen.

0
test

De beta speelde heerlijk idd. Heb er ook veel tijd in gestoken. Ik ben nu met The Crew 2 bezig om nog een aantal auto’s binnen te halen die ik mee kan nemen naar Motorfest. Ontzettend veel zin in.

0

Aanbevolen voor jou