Team Ninja werkt aan nog een game naast Rise of the Ronin

Team Ninja werkt aan nog een game naast Rise of the Ronin

Mysterieuze game moet dit jaar nog verschijnen

Team Ninja heeft nog een game in ontwikkeling naast Rise of the Ronin.

Dat heeft Fumihiko Yasuda, het hoofd van de ontwikkelstudio, laten weten in een interview met Famitsu. "We ontwikkelen Rise of the Ronin al zo'n zeven jaar en zijn van plan om de game in 2024 uit te brengen." Vervolgens meldt hij dat de andere game die in ontwikkeling is al dit jaar moet verschijnen. 

Meer details over de mysterieuze game zijn vooralsnog niet gegeven. Overigens meldt Yasuda dat Team Ninja ook graag in 2025 een game wil uitbrengen. Daarnaast lijkt hij min of meer uit te sluiten dat er aan een nieuwe Ninja Gaiden gewerkt wordt. Vorig jaar werd geclaimd dat de studio aan reboots van Ninja Gaiden en Dead or Alive werkte, maar het zou gaan om "een misverstand".

Rise of the Ronin werd vorig jaar tijdens een State of Play-livestream onthuld. De actie-rpg is gesitueerd in Japan aan het einde van de Edo-periode. Het land heeft te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate. Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Rise of the Ronin is console-exclusief voor PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ja Ninja Gaiden Black blijft nog steeds mijn favoriet.

0

Aanbevolen voor jou