Tales of Kenzera: Zau-regisseur wil graag de hoofdrol in een Legacy of Kain-serie

Tales of Kenzera: Zau-regisseur wil graag de hoofdrol in een Legacy of Kain-serie

Vooralsnog is het al jaren angstvallig stil rondom de franchise

Abubakar Salim, de regisseur van het aankomende spel Tales of Kenzera: Zau, zou graag de rol van Kain spelen in een eventuele televisieserie gebaseerd op de Legacy of Kain-franchise.

Dat liet hij aan VGC weten. "Ik zou het geweldig vinden om Kain te spelen in Legacy of Kain. Er is iets heel cools aan Kain en zijn reis. Ik heb ook altijd een zwak voor vampiers gehad. Geef mij Kain gedurende de Blood Omen-periode, daar hou ik van."

Salim heeft in ieder geval de nodige acteerervaring: zo had hij een rol in de HBO-serie Raised by Wolves en voorzag hij Bayek in Assasin's Creed Origins van een stem. Hij is de laatste tijd echter vooral bezig geweest met de regie van EA-game Tales of Kenzera: Zau, dat aanstaande dinsdag verschijnt voor moderne consoles en pc.

De Legacy of Kain-franchise begon met Blood Omen: Legacy of Kain. Het bekendste deel in de reeks is echter vervolg Soul Reaver, waarin spelers de vampier Raziel besturen die wraak wil nemen op Kain. De laatste game in de reeks verscheen in 2003 en heette Legacy of Kain: Defiance. Fans hopen al geruime tijd op een terugkeer van de franchise. In 2022 plaatste eigenaar Crystal Dynamics een enquête waarin de franchise genoemd werd. "Wees gerust: we horen jullie luid en duidelijk en we zullen jullie blijven updaten over toekomstige mogelijkheden rondom Legacy of Kain", zo meldde het bedrijf na de vele positieve reacties van fans.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk dat er toch nog mensen zijn die zich de Legacy of Kain serie herrineren! Please Crystal dynamics, breng net zoiets als de Tomb raider remastered trilogy uit maar dan van de Kain-serie!

0

Aanbevolen voor jou