Street Fighter 6-dlc-personage Ed verschijnt in februari

Street Fighter 6-dlc-personage Ed verschijnt in februari

Personage maakt onderdeel uit van de Year 1 Character Pass

Aanstaande februari komt het dlc-personage Ed beschikbaar voor Street Fighter 6.

Dat heeft Capcom aangekondigd middels een teaser trailer waarin het personage te zien is. In de video neemt Ed het op tegen een groep vechtersbazen in de metro.

Mensen die de Deluxe of Ultimate Edition van Street Fighter 6 hebben, of de Year 1 Character Pass hebben aangeschaft, zullen Ed op release kunnen downloaden.

Ed is de derde van vier dlc-personages die deel uitmaken van de Year 1 Character Pass. Eerder verschenen Rashid en A.K.I. al, en in de lente van dit jaar moet Akuma nog worden toegevoegd.

Onlangs werd nog aangekondigd dat er inmiddels meer dan drie miljoen exemplaren van Street Fighter 6 zijn verkocht. De game verscheen afgelopen juni op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Steam. Tom Kerkhof beloonde de game met een 9: "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks."

Watch on YouTube
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou