Street Fighter 6 breekt spelersrecords Steam

Street Fighter 6 breekt spelersrecords Steam

Vecht zich naar de top

Street Fighter 6 heeft binnen een dag al meer gelijktijdige spelers op Steam dan alle andere vechtgames op het platform ooit hebben gehaald.

Dat blijkt uit cijfers van SteamDB. Met een piek van meer dan 65.000 gelijktijdige spelers via Steam kent het spel de hoogste piek in het aantal spelers van alle fighters op het platform. Mortal Kombat 11 komt nog het meest in de buurt met een piek van ruim 35.000 gelijktijdige spelers. Tekken 7 (19.000), Mortal Kombat X (16.000) en Street Fighter 5 (15.000) volgen op ruime afstand.

Street Fighter 6 is sinds vandaag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Het spel een verhalende modus - World Tour - waarin men zelf een eigen personage aanmaakt en daarmee door een 3D-wereld loopt en gevechten aangaat. Ook nieuw is een speciale besturingsoptie voor beginners om zonder al teveel moeite indrukwekkende moves en combo's uit te voeren.

Redacteur Tom Kerkhof gaf het nieuwe vechtspel van ontwikkelaar Capcom een 9 op Gamer.nl. "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks", concludeert hij.

View post on X
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Netjes zelf vandaag ook begonnen met de game bevalt me prima tot nu toe.

1

Aanbevolen voor jou