‘Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-demo komt uit tijdens State of Play'

‘Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-demo komt uit tijdens State of Play'

Een demo voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin dook op via het PlayStation Network, enkele uren voordat de State of Play-presentatie van Sony begint.

Dat meldt het twitterkanaal @PlaystationSize, dat de PlayStation Store in de gaten houdt voor wanneer er nieuwe applicaties worden toegevoegd. De demo zal zo’n 35,7 GB ruimte in beslag nemen.

Het uitlekken van de demo lijkt niet geheel toevallig samen te vallen met de State of Play-presentatie van vanavond. Om 23.00 uur start Sony PlayStation het evenement, en het lijkt er dus op dat de demo van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin gedurende de presentatie beschikbaar komt.

De State of Play zal zo’n twintig minuten in beslag nemen, wat zou betekenen dat we nog vandaag toegang krijgen tot de demo.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt volgende week, op 18 maart, uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ga hem nog eens proberen. Ik heb de eerste of tweede demo even kort geprobeerd, maar had te weinig tijd om er fatsoenlijk feeling voor te krijgen. Een reimagining van de eerste Final Fantasy lijkt me wel tof.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Uit de trailers en de namen die ze noemen (Garland, Tiamat, Lich, etc) dacht ik dat het een gritty, edgy reimagining was (met alle camp die erbij hoort, zoals de 'All I want is to kill Chaos'). Maar goed, FF1 had al timeloops en paradoxes, dus ja, het kan een sequel en prequel tegelijk zijn :P.

0
test

Eerste twee demo's vond ik ook wel leuk. Ik weet niet of het een nieuwe is, maar ik ga 'm sowieso weer even spelen.

0

Aanbevolen voor jou