Stellar Blade-demo verschijnt aanstaande vrijdag

Stellar Blade-demo verschijnt aanstaande vrijdag

Geboekte progressie kan meegenomen worden naar de uiteindelijke PS5-game

Aankomende vrijdag komt er op PlayStation 5 een demo beschikbaar van Stellar Blade.

Dat hebben uitgever Sony Interactive Entertainment en ontwikkelaar Shift-Up bekendgemaakt via PlayStation Blog. De gratis demo verschijnt als het goed is op vrijdag 29 maart om 15:00 uur Nederlandse tijd op de PlayStation Store.

Spelers kunnen een gedeelte van het begin van de game verwachten - om precies te zijn tot het eerste baasgevecht. Geboekte progressie kan meegenomen worden naar de uiteindelijke game. Volgens Sony kunnen mensen die de demo uitspelen ook een kleine verrassing verwachten.

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Shift-Up werkt al sinds 2019 aan Stellar Blade, dat zich afspeelt in de nabije toekomst, waarbij de mensheid van de aarde wordt verbannen na het verliezen van een oorlog tegen de 'NA:tives'. Om de aarde weer terug te winnen, kruipen spelers in de huid van Eve. Zij moet het tij keren voor de mensheid. De game draait vooral om de hectische gevechten, vol met aanvallen, verdedigingsmoves en vloeiende combo's.

Onlangs bleek nog dat de game een wel heel speciale skin voor het hoofdpersonage bevat. De 'Skin Suit' voor Eve laat weinig aan de verbeelding over, maar door dit pakje te dragen verliest ze haar schild, waardoor de game uitdagender wordt.

Stellar Blade verschijnt op 26 april voor PlayStation 5.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

top zin in om te checken ben benieuwd!

0
test

Ondertussen aan de andere kant van de oceaan, https://nichegamer.com/microsoft-cautions-developers-to-avoid-curvy-female-characters/

0

Aanbevolen voor jou