State of Play rondom Final Fantasy 16 wordt morgenavond uitgezonden

State of Play rondom Final Fantasy 16 wordt morgenavond uitgezonden

Meer dan twintig minuten aan nieuwe gameplay

Morgenavond zendt Sony Interactive Entertainment een nieuwe State of Play uit die om Final Fantasy 16 draait.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. De presentatie bevat meer dan twintig minuten aan nieuwe gameplay van de aankomende game, zo valt op PlayStation Blog te lezen. Er wordt geen melding gemaakt van andere games, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat er buiten FF16 iets wordt getoond.

De presentatie is morgen, op 13 april, te zien vanaf 23:00 uur Nederlandse tijd, onder andere via YouTube. Hieronder is een embed te vinden.

Onlangs kondigde ontwikkelaar Square Enix aan dat Final Fantasy 16 is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling van het spel min of meer is afgerond. Final Fantasy 16 komt op 22 juni uit op PlayStation 5 en belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen. De speelduur zou nog eens verdubbeld worden als men alle optionele content wilt voltooien.

Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks[/quote] Hier word ik dus een beetje huiverig van. Helemaal goed dat er geinnoveerd wordt, dat moet ook wel wil je een reeks van 16 delen interessant houden maar waarom de basis zo veranderen? Ik hoop dat ik er helemaal naast zit en dat de combat op die van de remake van Final Fantasy 7 lijkt en niet op die van bijvoorbeeld Devil May Cry...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou