Star Wars Outlaws laat gamers een potje Sabacc spelen

Star Wars Outlaws laat gamers een potje Sabacc spelen

Het kaartspel vindt gretig aftrek binnen het Star Wars-universum

Star Wars Outlaws maakt het mogelijk voor gamers om zelf het op blackjack lijkende spel Sabacc te spelen.

Sabacc is een bekend spel uit het Star Wars-universum en verschijnt in diverse verhalen verspreid over verschillende media, maar is nog nooit echt speelbaar geweest in een game, met uitzondering van de Journey to Batuu-uitbreiding voor De Sims 4.

In een beschrijving van ESRB (via ComicBook) valt nu te lezen dat "spelers kunnen gokken met een in-game munteenheid met Sabacc", een "op blackjack lijkend kaartspel met gedetailleerde regels".

Star Wars Outlaws werd vorig jaar al aangekondigd en draait om het nieuwe personage Kay Vess, die volgens de trailer een relatieve nieuweling is in de onderwereld, maar al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is.

Outlaws verschijnt op 27 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang, alsmede extra's zoals een exclusieve missie en cosmetische items.

Er was onlangs enige ophef omdat blijkt dat een missie exclusief voor seizoenspashouders op release van de game beschikbaar is. Ubisoft heeft daar onlangs nog op gereageerd met de melding dat het om een extra missie gaat.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En wat kost deze DLC? Of moet je inzetten met microtransacties? Ben benieuwd hoe lang we dit spel mogen huren van Ubisoft!

0
test

Ik hoop dat Ubisoft failliet gaat. De kwaliteit van hun games is de laatste tijd erbarmelijk. Hun monetaire praktijken verwenselijk.

0

Aanbevolen voor jou