Star Wars Outlaws komt mogelijk ergens eind dit jaar uit

Star Wars Outlaws komt mogelijk ergens eind dit jaar uit

Dat werd kortstondig in een blogpost van Disney vermeld

Het vorig jaar onthulde Star Wars Outlaws zou wel eens ergens tegen het einde van dit jaar kunnen verschijnen.

Het was al bekend dat het spel gepland stond voor een release in 2024, maar in een blogpost van Disney Parks (dat vervolgens door IGN gezien werd) stond het volgende: "Star Wars Outlaws, de openwereld Star Wars-game, staat gepland voor release eind dit jaar." De tekst in de blogpost is inmiddels aangepast zodat er geen specifieke periode meer wordt vermeld, en aan IGN meldt Ubisoft dat "2024 de correcte releaseperiode is".

Afgelopen oktober bleek dat Ubisoft Skull and Bones en een andere grote game had uitgesteld. Er gingen toen al geruchten dat het om Star Wars Outlaws ging. Volgens die geruchten stond het spel intern gepland voor een release ergens begin 2024, maar dat zou zijn veranderd naar verderop in het jaar. Hoe dan ook is er op moment van schrijven officieel nog geen releasedatum voor de game bekend - alleen 2024 als releasejaar.

Star Wars Outlaws wordt omschreven als de eerste Star Wars-openwereldgame ooit. De game speelt zich af tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Spelers duiken in de huid van Kay Vess en haar compagnon Nix. Zij moeten een gigantische overval plegen. Ondanks dat de game grote, open gebieden op verschillende planeten bevat, liet Ubisoft eerder al weten dat het spel geen honderden uren beslaat: "Het is absoluut geen epische rpg van twee- tot driehonderd uur die je niet uit kunt spelen. Dit is een gefocust actie-avontuur-rpg."

Outlaws wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, in samenwerking met LucasFilm Games, en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou