Star Wars: KotOR-remake toch nog wel in ontwikkeling volgens Schreier

Star Wars: KotOR-remake toch nog wel in ontwikkeling volgens Schreier

Jeff Grubb claimde onlangs dat de ontwikkeling helemaal stil lag

Ondanks eerdere claims zou de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic toch nog wel in ontwikkeling zijn bij Saber Interactive.

Dat claimt de over het algemeen zeer betrouwbare journalist Jason Schreier op gameforum ResetEra. "'Leeft het project nog?' en 'Komt het ooit nog uit?' zijn twee compleet verschillende vragen. Een derde vraag is, 'Als het ooit uitkomt, hoe ziet het er dan uit?'"

Hij vervolgt: "Ik heb met twee mensen bij Saber gepraat die beiden melden dat ze er op dit moment aan werken, dus ik geloof niet dat het correct is om te zeggen dat de game op geen manier in ontwikkeling is." Op X (voorheen bekend als Twitter) herhaalde Schreier zijn claims.

Daarmee weerlegt hij een eerdere claim van Giant Bomb-journalist Jeff Grubb. Hij meldde onlangs dat het spel op dit moment helemaal niet in ontwikkeling is. "Ik wil iets duidelijk maken, er wordt op dit moment niet gewerkt aan deze game. Einde verhaal. Er wordt op geen manier aan de game gewerkt, door geen studio."

De remake van de geprezen Bioware-rpg werd al in 2021 voor PlayStation 5 aangekondigd. Sindsdien is er echter geen officiële informatie naar buiten gekomen. Aspyr Media begon met de ontwikkeling, die uiteindelijk werd overgeheveld naar Saber Interactive.

Er gaan sinds dit jaar geruchten dat de ontwikkeling stroef verloopt - ook journalist Jason Schreier claimde deze zomer dat de ontwikkeling gepauzeerd was. De geruchten laaiden afgelopen september weer op toen Sony de aankondigingstweet en -trailer van de game van social media en YouTube verwijderde.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, dit gebeurt er dus als iedereen maar alle geruchten volgt. Wel niet wel niet wel niet haha!

0

Aanbevolen voor jou