Star Wars Jedi: Survivor-spelers verliezen bonussen

Star Wars Jedi: Survivor-spelers verliezen bonussen

Door een bug

Door een bug in Star Wars Jedi: Survivor raken spelers hun pre-order-bonussen kwijt.

Dat blijkt uit een klacht die wordt ingediend door een speler op de officiële website van Electronic Arts. Een speler geeft aan dat hij uit het niets zijn Hermit lightsaber-componenten kwijt is. Dat is een set die spelers kregen door het spel vooraf te bestellen. 

Een medewerker van EA geeft aan dat het team bekend is met de issue en dat het werkt aan een definitieve oplossing. Ook geeft hij een tijdelijke oplossing voor het probleem die hier terug te lezen is. 

Star Wars Jedi: Survivor kwam op 28 april uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het spel wordt sinds release geteisterd door performanceproblemen. Het spel kent vooral veel problemen op pc, maar loopt ook niet soepel op consoles. Op Steam zijn de gebruikersrecensies inmiddels grotendeels negatief. 

Redacteur Erik Nusselder gaf het avontuur van Cal Kestis een 8 op Gamer.nl. "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zoals een wijze jedi ooit zei: pre-orders lead to greed, greed leads to capitalism, capitalism leads to bugs, bugs lead to suffering.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola waarom zou je dan in vredesnaam anno nu nog iets pre-orderen?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou