Star Wars Jedi: Survivor al 'miljoenen' keren verkocht

Star Wars Jedi: Survivor al 'miljoenen' keren verkocht

EA is blij

Uitgever EA is blij met de prestaties tot nu toe van Star Wars Jedi: Survivor. De game kwam op 28 april uit en zou al miljoenen keren zijn verkocht.

Dat blijkt uit opmerkingen van CEO Andrew Wilson van EA tijdens een gesprek over de cijfers van het vierde kwartaal, opgeschreven door VGC. "Tijdens de eerste paar weken hebben miljoenen spelers zich aangesloten bij het verzet van Cal Kestis en BD-1 tegen de Empire",  zei Wilson.

"We zijn dolblij met Jedi", vervolgt hij. "We hebben de moedige beslissing genomen om de titel zes weken uit te stellen en het team de kans te geven om de kwaliteit te bereiken die ze graag wilden." 

Ondanks dit uitstel klagen veel gamers over technische problemen en bugs in de game, met name in de pc-versie. Ontwikkelaar Respawn heeft al aangegeven alle problemen te verhelpen en heeft in korte tijd al meerdere patches uitgebracht.

Wilson geeft aan dat de verkoopcijfers van de game tot nu toe boven verwachting goed gaan. "Het is zeker een sterke release geweest voor ons. Het is nog vroeg, pas elf dagen, en we zitten in een andere dynamiek in de markt, maar ik kan je vertellen dat hij het erg goed doet vergeleken met onze verwachtingen en met Jedi: Fallen Order."

Erik Nusselder gaf de game een 8 in onze recensie: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Je vraagt je bijna af of mensen uberhaupt wel recensies lezen voor ze iets aanschaffen. Totaal geen incentive voor de uitgevers en ontwikkelaars om voortaan een beter product af te leveren, het verkoopt toch wel.

0
test

@fonsrutte Star Wars verkoopt sowieso. Dit weet EA maar al te goed.

0

Aanbevolen voor jou