Square Enix zendt donderdag een Final Fantasy 7-stream uit

Square Enix zendt donderdag een Final Fantasy 7-stream uit

Square Enix zendt aanstaande donderdag een Final Fantays 7-stream uit.

Het bedrijf meldt dat het gaat om het vijfentwintigste jubileumjaar van de rpg, maar vertelt niet wat kijkers precies kunnen verwachten. Duidelijk is wel dat het ongeveer tien minuten gaat duren. Daarbij laat Final Fantasy 7 Remake-regisseur Tetsuya Nomura weten dat het "kort en lekker wordt, met veel informatie, dus ik hoop dat iedereen er naar uitkijkt". 

Veel fans hopen dan ook dat het bedrijf tijdens de presentatie de eerste beelden van het langverwachte tweede deel van Final Fantasy 7 Remake toont. Square Enix liet eerder al weten dat het dit tweede deel ergens dit jaar gaat onthullen.

De presentatie is precies om middernacht van 16 op 17 juni te zien op

Watch on YouTube

en Twitch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola als ze zondag geen datum geven voor xbox denk ik dat ie niet meer komt en blijft ie console exclusive op ps. Heb er niet veel moeite mee heb hem op ps een datum voor part 2 en jaartal voor part 3 zou wel mooi zijn.

0
test

@hulstpower Part 2 zal pas waarschijnlijk in 2024 komen. Met "geluk" komt het in begin 2023 uit, om buiten de periode van FFXVI te blijven. FFXVI komt in de zomer van 2023 uit... om te hopen voor een datum is redelijk hopeloos te noemen.

0
test

Een Xbox of Pc release date zou mooi zijn. Ik heb me zelf nog nog nooit open gesteld voor deze franchise, maar die game lijkt me een mooi begin punt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola klopt maar dan een versie met Xbox achievements graag :)

0

Aanbevolen voor jou