Spider-Man-games met korting te koop via PlayStation Store

Spider-Man-games met korting te koop via PlayStation Store

Het gaat om Spider-Man Remastered, Spider-Man: GotY Edition en Miles Morales

De uitgekomen Marvel's Spider-Man-games van Insomniac zijn vandaag nog met kortingen te koop op PlayStation-consoles.

Met de release van Marvel's Spider-Man 2 voor de boeg biedt Sony tijdelijk de vorige Spider-Man-spellen met korting aan via de PlayStation Store.

Marvel's Spider-Man Remastered voor PlayStation 5 kost normaal 59,99 euro, maar gaat vandaag voor 39,59 euro over de toonbank. Spider-Man: Game of the Year Edition op PS4 kost nu tijdelijk 29,99 euro in plaats van 49,99 euro.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales kost op PS4 en PS5 normaliter 59,99 euro, maar kan nu voor 29,99 euro aangeschaft worden. Tot slot is er de Ultimate Edition van deze game die in plaats van 79,99 euro voor 49,59 euro over de toonbank gaat. De kortingen zijn tot vannacht geldig.

Marvel's Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober voor PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen ditmaal niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game. Lees hier een uitgebreide preview van de game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou