Spider-Man 2-update corrigeert vlag in Miles Morales' huis

Spider-Man 2-update corrigeert vlag in Miles Morales' huis

De vlag van Cuba werd weergegeven, maar het moest die van Puerto Rico zijn

Insomniac Games heeft deze week een patch voor Marvel's Spider-Man 2 uitgebracht waarmee een vlag in het huis van Miles Morales is aangepast.

Kort na de release van de game ontstond er enige ophef over de vlag. Het ging namelijk om de nationale vlag van Cuba. Dit terwijl Miles en zijn familie Puerto Ricaanse roots hebben. Hoewel de vlaggen vergelijkbare ontwerpen hebben, zijn er verschillen in onder andere kleur.

Insomniac Games heeft diens excuses op social media aangeboden. "We begrijpen dat accurate representatie belangrijk is, en hebben spijt van deze fout. We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan en beloven het in de toekomst beter te doen."

De patch lost ook enkele bugs op. Zo werden de modellen van personages soms niet juist ingeladen na lange speelsessies en werd het logo op de Amazing 2 Suit soms te fel weergegeven.

Marvel's Spider-Man 2 verscheen een week geleden op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Erik Nusselder beloonde game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Insomniac gaf eerder aan dat New Game Plus en de mogelijkheid om missies opnieuw te spelen op een later moment aan de game wordt toegevoegd via een update.

View post on X
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als je diversiteit predikt mag je ook wel de moeite doen je er in te verdiepen en correct te vertegenwoordigen

-1
test

Predikt... juist...

0
test

Iedereen maakt weleens een foutje zeker?

2
test

@DO365NIC Ging mij meer om de neerbuigende woordkeuze. Foutje is verder oliedom te noemen, maar schijnbaar is het moeilijk te begrijpen dat ik daar eerder niets over zei en je dan doodleuk een aanname maakt.

-1
test

Ik wist toch niet hoe de Puerto Ricaanse vlag er uit zag. Ik ben al blij dat ik weet hoe de Nederlandse vlag eruit ziet. ( Blauw-wit-rood toch? )

-3

found the farmer

1
test

Klopt, maar wel verticale strepen van links naar rechts.

0

Aanbevolen voor jou