Spider-Man 2 qua lengte vergelijkbaar met eerste game

Spider-Man 2 qua lengte vergelijkbaar met eerste game

Ontwikkelaar richt zich op memorabele missies en verhalen

Het aankomende Marvel's Spider-Man 2 heeft ongeveer dezelfde lengte als de eerste game in Insomniacs reeks.

Dat laat senior game director Ryan Smith weten aan VG24/7. "Spider-Man is qua speeltijd vergelijkbaar met de eerste game. We hebben daarbij geprobeerd elk moment meer episch, diepgaander of meer gerelateerd aan het verhaal te maken."

De eerste Spider-Man-game van Insomniac kon in een uur of twintig uitgespeeld worden. "We willen (van Spider-Man 2) geen game van tachtig tot honderd uur maken; dat is niet wat we voor ogen hebben. We willen geweldige verhalen vertellen op de best mogelijke manier. We willen dat elke missie enorm memorabel wordt."

Marvel's Spider-Man 2 komt op 20 oktober uit voor PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen ditmaal niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game. Afgelopen donderdag werd een nieuwe trailer van de game getoond - die is hieronder nog eens te bekijken. Lees daarnaast hier een uitgebreide preview van de game.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een verhaal van 20 uur is prima. Het platinummen en free-roamen garandeert sowieso nog wat extra uurtjes spelplezier.

2

https://howlongtobeat.com/game/44852 Bij het eerste deel staat de teller ongeveer op 17 uur voor de main story en 34 uur als je alles wilt halen. Lekker tussendoortje. 😉 (en hopelijk niet te repetitief, wat ik bij de vorige delen wel een beetje vond) Ik heb er zin in! 🕸️

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 18 september 2023 - 17:33]

-1
test

Ik heb er ook zin in! Momenteel begeef ik me sowieso niet meer op platformen zoals YouTube, omwille van spoilers. Die worden gepost door spelers die de game al eerder hebben mogen spelen op een game-conventie van Insomniac. Wees gewaarschuwd!

0

Ik had de game iets langer verwacht qua verhaal!

0

Aanbevolen voor jou