'Spider-Man 2-gameplay binnenkort getoond'

'Spider-Man 2-gameplay binnenkort getoond'

Er wordt naar verluidt binnenkort gameplay getoond voor het aankomende Spider-Man 2.

Dat claimt insider Millie Amand op Twitter. Marvel zou onder de indruk zijn van de game en de verwachtingen overtreffen. Volgens een Marvel-medewerker is de game opvallend vloeiend. Een andere medewerker dacht dat ze een tussenfilmpje aan het kijken waren, terwijl het gameplay was.

Amand zegt dat de gameplay binnenkort wordt getoond getoond. Volgens eerdere geruchten houdt Sony in september een evenement. Mogelijk is dit het evenement waar de nieuwe gameplay wordt getoond. 

Marvel's Spider-Man 2 werd vorig jaar in september onthuld tijdens een live presentatie van Sony. Sindsdien is het stil gebleven rondom de game. Het vervolg op Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales draait zowel om Peter Parker als Miles Morales. Hoewel nog weinig bekend is, maakt de trailer wel duidelijk dat Venom geïntroduceerd wordt in het spel. Tony Todd (Candyman) spreekt de stem in. Yuri Lowenthal en Nadji Jeter keren terug als Peter en Miles.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik geniet met volle teugen van Spider-man Remastered op PC. Kan niet wachten tot dat Spider-man 2 op PC verschijnt. Maar dat zal nog wel een jaartje duren verwacht ik.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Liquidshake denk wel sneller. Sony gaat er nu werk van maken. 3 jaar geleden was dat totaal geen prioriteit. Bovendien heeft een drie jaar oud spel uitgeven alleen zin als er enigszins geremastered is. Maar we zullen zien. Genoeg in de backlog zeg maar.

0

Aanbevolen voor jou