Spider-Man 2 en Baldur's Gate 3 grote winnaars van DICE Awards

Spider-Man 2 en Baldur's Gate 3 grote winnaars van DICE Awards

Ook Zelda: Tears of the Kingdom, Alan Wake 2 en Cocoon vielen in de prijzen

De winnaars van de jaarlijkse DICE Awards zijn vannacht bekendgemaakt, waarbij vooral Marvel's Spider-Man 2 en Baldur's Gate 3 in de prijzen vielen.

De jaarlijkse Dice Awards worden door sommigen ook wel liefkozend de Oscars van de game-industrie genoemd. De awards worden al sinds 1998 uitgereikt.

Spider-Man 2 won zes awards, voor actiegame van het jaar, animatie, personages, originele muziekcompositie, audiodesign en technische prestatie. Baldur's Gate 3 inde vijf nominaties, voor game van het jaar, rpg van het jaar, verhaal, gameregie en gamedesign.

Andere winnaars zijn oner andere Super Mario Bros. Wonder, Alan Wake 2, Cocoon, Street Fighter 6 en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Koji Kondo, de Nintendo-componist verantwoordelijk voor muziek uit de Mario- en Zelda-reeks, werd toegevoegd aan de AIAS Hall of Fame. Alle winnaars zijn in dit overzicht te vinden.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het viel eerlijk gezegd te verwachten dat DICE weer zou kiezen voor met name Amerikaanse titels, maar dat Baldur's Gate 3 zoveel awards heeft gewonnen is prachtig. Ook dat Sam Lake won voor Beste Regie van Alan Wake 2. Alleen blijft het belachelijk dat Europese en met name Japanse titels zo hard genegeerd worden door de AIAS. Als Soken (Final Fantasy XVI) en Kobori (Hi-Fi Rush) niet genomineerd worden voor Beste Muziek, gaat er naar mijn mening iets mis. Naast dat Resident Evil 4 überhaupt al geen nominaties heeft ontvangen...

0

Aanbevolen voor jou