Spelers kunnen de gameplay in Marvel's Spider-Man 2 vertragen

Spelers kunnen de gameplay in Marvel's Spider-Man 2 vertragen

Game komt op 20 oktober uit op PlayStation 5

Het aankomende Marvel's Spider-Man 2 bevat diverse nieuwe toegankelijkheidsopties, waaronder de mogelijkheid om de actie op het scherm te vertragen.

Dat is op de officiële PlayStation-website te lezen. Daar wordt gemeld dat de toch al uitgebreide toegankelijkheidsopties uit de voorgaande Spider-Man-games worden meegenomen en daar daar enkele nieuwe opties aan toe worden gevoegd.

Zo kan de gameplay naar 70, 50 of zelfs 30 procent van de gebruikelijke snelheid worden vertraagd, en kan dit op elk moment weer worden teruggezet. Op deze manier hebben spelers meer tijd om stukken waar ze moeite mee hebben te halen. Daarbij kan alle tekst die op het scherm verschijnt worden voorgelezen, en is er uitgebreide ondertiteling voor wat er wordt gezegd en wat er te horen valt gedurende filmpjes beschikbaar.

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow eerder deze zomer werd aangekondigd dat Marvel's Spider-Man 2 op 20 oktober op PlayStation 5 uitkomt. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Daarnaast kunnen spelers East River te Queens verkennen, een van de speelbare locaties in de game. Hieronder is een vorige maand verschenen trailer te bekijken.

Lees hier meer nieuws over Marvel's Spider-Man 2.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

dat kan bij starfield ook daar noemen ze het alleen 30 fps

1
test

Terecht of niet, ik moest lachen

-1
test

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-2
test

Alsof Starfield de 30 FPS zal halen bij launch...

-3

Haha, zelfs in een PlayStation bericht trollen over een andere aankomende game die niet uitkomt op de heilige Sony graal. Classic. Misschien moet je maar vriendjes worden met Naoki Yoshida. Die ziet ook liever one console to rule them all.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 16 augustus 2023 - 12:30]

2
test

Weet je hoeveel fps starfield op ps draait 0 fps 😂😉

1

haha ja Hulstpower dat haalt Baldurs Gate 3 ook op de Xbox

-1

Baldur's Gate komt uiteindelijk naar de Xbox. Misschien een idee om het gewoon weer over Spider-Man 2 te hebben? 😂 Wat mij overigens een hele toffe game lijkt en die ik zeker ook ga spelen. Of is die game zo oninteressant voor je, dat je er allemaal andere games bij moet halen en ter discussie moet stellen?

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 16 augustus 2023 - 20:03]

0

als de reactie niet over Spider-Man 2 gaat is het raar om dan een ander antwoord te geven

-1
test

Hahaha tripler hij haalt meer op xbox, want hij is al in development op xbox alleen komt niet op launch uit. Blijf bij het nieuws he want ze krijgen de co up niet voor elkaar in splitscreen. Dus ze hebben hem al werkende op de xbox bij lariant.

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

-1
test

Leg uit hoe had de originele je ps verpest dan? Want ik heb zelf nul problemen gehad op me ps4 pro toen.

0
test

Ik heb geen problemen ervaren op een PS4 uit 2013 en uit 2016.

0
test

@larafin misschien moesten ze gewoon de ps4 toen schoonmaken, de mensen die ik kende die problemen hadden toen met hun ps waren ook allemaal stoffig en vies. Gewoon 1 x per week even doekje en stofzuiger en je consoles gaan jaren mee

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 17 augustus 2023 - 05:02]

0

Aanbevolen voor jou