Speler stuit plots op mechs in Helldivers 2

Speler stuit plots op mechs in Helldivers 2

De ontwikkelaar gaf eerder al aan mechs te willen toevoegen na release

Er zijn gameplaybeelden van Helldivers 2 op internet verschenen waarin mechs te zien zijn.

Een speler plaatste deze week de beelden op Reddit. Hij claimt dat hij onlangs mechs tegenkwam in een random potje. Dat is opvallend, want mechs maken op moment van schrijven helemaal geen onderdeel uit van de multiplayergame.

Volgens de Reddit-bezoeker kon een andere spelers verschillende soorten mechs op het slagveld roepen. Ook werd er een nieuw wapen gespot, een draagbare raketwerper die een energiestraal afschiet, alsmede de mogelijkheid om een meteoriet en een groep npc-personages op re roepen.

Mechs waren wel beschikbaar in de eerste Helldivers. De ontwikkelaar gaf voor release al aan dat het van plan was om ergens na release van Helldivers 2 mechs in het vervolg te introduceren. Mogelijk waren de mechs die de speler in het potje tegenkwam een test van de ontwikkelaar.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2, dat beschikbaar is op PlayStation 5 en pc, als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel de subreddit staat al bomvol met wapens, voertuigen etc. die nog niet in de game beschikbaar zijn. Allemaal toevallig ook via PC spelers dus dit zijn waarschijnlijk modders die aan de haal gaan met content die nog niet af is.

0

Aanbevolen voor jou