Spawn en Diablo-operators komen naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2

Spawn en Diablo-operators komen naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2

Games krijgen ook Halloween-thema

Activision heeft details over het aankomende zesde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 onthuld. Zo is duidelijker dat er operators gebaseerd op Spawn en Diablo naar de games komen en dat er een Halloween-evenement op stapel staat.

De battle pass van seizoen 6 bevat weer honderd tiers aan content, waaronder Spawn als speelbare operator. Mensen die de batte pass kopen ontgrendelen meteen Al Simmons - de 'reguliere' versie van Spawn. Qua nieuwe wapens kunnen de TR-76 Geist assault rifle, ISO 9mm submachine gun en Dual Kamas-meleewapens worden ontgrendeld.

De Doom Chainsaw kan in het midden van het seizoen via een bundel worden gekocht. Andere bundels die beschikbaar komen draaien rondom LIlith en Inarius uit Diablo, Skeletor uit Masters of the Universe, Alucard uit Hellsing en Ash Williams uit Evil Dead.

Voor zowel de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 als Warzone 2 kunnen spelers het The Haunting-evenement verwachten, wat Halloween-achtige toevoegingen brengt op de maps. In Warzone komt ook een evenement voor Al Mazrah beschikbaar genaamd Operation Nightmare, waarin spelers monsters moeten verslaan.

De Modern Warfare 2-multiplayer voegt aan het begin van het seizoen twee reguliere 6v6-maps (La Casa en Koro Village) en twee Gunfight-maps (King en Fight) toe. In het midden van het seizoen worden Al Asilo en Embassy in een spookthema gegoten.

Meer details zijn op de officiële website te lezen. Het zesde seizoen gaat aanstaande woensdag van start. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan Call of Duty: Modern Warfare 3, dat op 10 november uitkomt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou