Sony wist sporen van Star Wars: Knights of the Old Republic-remake

Sony wist sporen van Star Wars: Knights of the Old Republic-remake

Ontwikkeling zou volgens eerdere geruchten stroef verlopen

Sony lijkt alle sporen van het bestaan van de eerder aangekondigde remake van Star Wars: Knights of the Old Republic van het internet te wissen.

Zo heeft het bedrijf de aankondigingstweet van social media-kanalen van PlayStation gehaald en is ook de aankondigingstrailer van YouTube verwijderd. Dat is opvallend, zeker omdat het al geruime tijd stil is rondom de game.

De remake van Star Wars: Knights of the Old Republic werd tijdens de PlayStation Showcase in september 2021 onthuld. Sindsdien is het stil rondom de game, al deden er vorig jaar wel diverse geruchten de ronde. Zo zou ontwikkelaar Aspyr Media van de ontwikkeling van het spel zijn gehaald en werd de ontwikkeling gepauzeerd. Volgens geruchten werd Saber Interactive daarna op de ontwikkeling gezet, aangezien die studio Aspyr al hielp. Het is echter niet duidelijk of de game nog altijd in de maak is.

Star Wars: Knights of the Old Republic wordt gezien als een van de, zo niet de beste Star Wars-games ooit gemaakt - het oorspronkelijke spel is van Bioware. De remake is console-exclusief voor PlayStation 5.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vraag me dan altijd af wat ze precies proberen te bereiken met het verwijderen van tweets en de trailer van YT. Denken ze dat we het dan ineens vergeten zijn en er nooit meer aan denken of dat het niet opgemerkt wordt dat die verwijderd worden? Lijkt me dan beter om gewoon een statement naar buiten te brengen met een duidelijke status update.

1
test

"Waar heb je het over? Die game hebben we nooit aangekondigd."

2
test

Benieuwd of Sony ook alles verwijderd heeft van die game van een onbekende nl studio wat ik dacht in leiden ofzo zat en als je adres opzocht was het een gewoon een apartamenten complex.

0
test

Sony heeft gereageerd dat het te maken heeft met het verlopen van muzieklicenties.

0

ah dat klinkt logisch. Wel vreemd dat je het bij het starten van het project dat niet uitzoekt, maar dat ligt niet aan Sony

-1

Aanbevolen voor jou