'Sony werkt aan PlayStation 5-model met externe disk drive'

'Sony werkt aan PlayStation 5-model met externe disk drive'

Sony zou aan een PlayStation 5-model werken waarbij spelers de disk drive los kunnen koppelen.

Dat claimt journalist Tom Henderson in een reportage op Insider-Gaming. Hij zegt dit te hebben vernomen van bronnen die bekend zijn met Sony's plannen. Volgens hem moet de console ergens rond september 2023 uitkomen en qua hardware nauwelijks verschillen van de huidige PS5-modellen, behalve dan dat de disk drive losgekoppeld kan worden.

Eigenaren zouden de disk drive aan de PS5 via een USB-C-opening kunnen koppelen. Het model zou zowel los als via een bundel met de disk drive gekocht kunnen worden. De console zelf zou dankzij de externe disk drive "dunner en lichter" zijn.

Vooralsnog is de bovenstaande informatie niet officieel bevestigd. Er zijn op dit moment twee verschillende PS5-modellen te koop: eentje met een interne disk drive en eentje zonder disk drive.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

O en wat zou je er aan hebben als je een losse disk drive hebt? Zou het dan goedkoper worden of kost dat gewoon minder matrialen wat het ook goedkoper maakt. Begrijp ik het dus ook goed dat als je nu een digitale editie hebt dat je er dan een disk drive er bij kan kopen en kan aansluiten wat voor mij niet nodig is want ik heb de ps5 met disk

0

Wat is nu echt de meerwaarde hiervan? Een PS 5 die ietsje kleiner/dunner wordt? Alsjeblieft hey...

0

@GangstaLean mischien wel reparatie dat zou een goed ding zijn! Als dat zou kunnen

0
test

@GangstaLean inderdaad. Dan moet ik straks ook nog een tv meubel kopen in plaats van mijn PS5 als tv meubel te kunnen gebruiken.

0

@geeMc Hahaha Touche!

0

Aanbevolen voor jou