Sony toont conceptdesign van futuristische controller

Sony toont conceptdesign van futuristische controller

In een video over de toekomst

In een filmpje over de toekomstvisie van Sony heeft het bedrijf een conceptdesign van een futuristische PlayStation-controller getoond.

De video heet 'Sony’s Creative Entertainment Vision' en toont allerlei verschillende futuristische designs. Het bedrijf stelt daarbij wel de kanttekening dat de getoonde designs geen relatie hebben met bestaande producten.

Toch geeft de video wel een inkijkje in hoe Sony naar de toekomst van hardware kijkt. Volgens het bedrijf leven we over tien jaar in een wereld waarin de fysieke en digitale werkelijkheid naadloos in elkaar overlopen.

Op 1 minuut 18 in het onderstaande filmpje is de futuristische controller te zien. De controller bevat geen fysieke knoppen. Die zijn ogenschijnlijk vervangen door touchknoppen. In het menu is een soort doorzichtig scherm te zien.

Het filmpje is onderdeel van een presentatie waarin Sony haar strategie voor de komende jaren onthulde. De hele presentatie is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel vet concept, zou Sony (niet ps) als tech bedrijf weer wat meer innovatie willen zien inplaats van wat nu veel gebeurt kwa tv ook met koop een scherm en software en plak er een Sony logo op. Vroeger had Sony voor Samsung en LG echt top tvs innovaties zoals discman, walkman en zo.

0
test

denk dat die kans op het gebied van tv nogal klein is. Tenzij Sony ineens als eerste MicroLED perfectioneert en betaalbaar maakt… Sony heeft goed kunnen profiteren van fysieke media, die ze samen met anderen ontwikkelde, maar die tijd is simpelweg voorbij. Schijfjes zijn gewoon een ding van het verleden. gelukkig kunnen ze nog profiteren van audio. Op dat gebied blijft Sony een topspeler.

0
test

Ja klopt en weet ik, maar vroeger vond ik Sony echt innovatief was het echt de grote tech reus maar helaas is dat niet meer en is bijna elke tv nu een LG scherm met een Android systeem of een Samsung scherm met Android systeem.

0

Hun tv’s zijn nog steeds top. Sterker nog, ze zijn beter qua beeld dan de gemiddelde tv merk op de markt. Buiten dat zijn ze actief in zoveel andere sectoren. Sony is niet alleen een bedrijf dat zichtbare product innovaties maakt, maar ook semi-conductor, AI/Machine learning, ruimtevaart, automobile industrie, film productie en wat voor technieken ze daar gebruiken, professional broadcasting en ga zo maar door. Innovaties gaan verder dan het zichtbare.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 23 mei 2024 - 15:15]

-2
test

heb in de sales gewerkt en zelfs door sony mensen werd gezegd dat het merk sony een rede is voor mensen om meer te betalen maar dat de kwaliteit niet per se beter is

0

Ongekend weer dit. Haha 😂 EEERIES, de profeet van Sony.

[Reactie gewijzigd door Bobbie op 24 mei 2024 - 13:49]

0

Aanbevolen voor jou