Sony blokkeert ‘stapelen’ van PlayStation Plus- en Now-abonnementen

Sony blokkeert ‘stapelen’ van PlayStation Plus- en Now-abonnementen

Sony zegt dat het tijdelijk niet mogelijk is om een PS Plus- en een PS Now-abonnement te ‘stapelen’ om zo een goedkoper PS Plus Premium-abonnement te krijgen.

Dat meldt het bedrijf via een recent geüpdatete FAQ-pagina. Het is tijdelijk onmogelijk om prepaidkaarten te verzilveren, zo luidt het. Klanten zouden deze kaarten namelijk gebruiken om abonnementen te ‘stapelen’.

Wanneer de nieuwe versie van PlayStation Plus in juni start, worden de abonnementen van bestaande PS Now-klanten automatisch omgezet naar een nieuw PS Plus Premium-abonnement. Gebruikers krijgen zo lang het huidige PS Now-abonnement duurt toegang tot Premium, waardoor ze per maand zo’n 7 euro goedkoper uit zijn.

Het bleek dat gebruikers die zowel een PS Now- als een PS Plus-abonnement hebben ook gebruik kunnen maken van bovenstaande regeling, waarna sommigen een prepaid PS Plus-kaart van 12 maanden aanschaften om zo geld te besparen. Immers kost dat nu 60 euro, terwijl een jaar Premium het dubbele zou kosten. 

Het verzilveren van de prepaidkaarten kan weer wanneer de nieuwe abonnementsvorm van start gaat, óf wanneer het huidige abonnement afloopt, als dat eerder is. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Intussen staat MS de "work-around" om goedkoper Gamepass te krijgen gewoon toe, duidelijk verschil in klantbinding/ lange termijn visie.

0

@Stealth95NL Sony kan zich dat gewoon niet veroorloven, Getuige de 3 tiers waarbij je alleen bij de duurste zelfs demos kan spelen Ik zou zeggen laat de service dan helemaal achterwege , geen day 1 games Nee daar bedank ik voor

0

Aanbevolen voor jou