Sommige gamers krijgen Final Fantasy 7 Rebirth niet geïnstalleerd

Sommige gamers krijgen Final Fantasy 7 Rebirth niet geïnstalleerd

De installatie blijft hangen op 27 of 57 procent

Het gisteren uitgekomen Final Fantasy 7 Rebirth lijkt niet bij iedereen geïnstalleerd te kunnen worden op PlayStation 5.

Op plekken als Reddit claimen diverse mensen die de game hebben gekocht dat de installatie op PlayStation 5 blijft hangen - vaak op 27 of 57 procent. In sommige gevallen helpt het om de console en het installatieproces opnieuw op te starten, maar niet bij iedereen.

Het is op moment van schrijven niet bekend hoe vaak het probleem zich voordoet. Op Reddit valt te zien dat het probleem zich wereldwijd voordoet, ook in Nederland. Hoe dan ook is het een prangend probleem, aangezien de game geïnstalleerd moet worden om te kunnen spelen.

Een ander, minder serieus probleem is dat sommige Final Fantasy 7 Rebirth-disks in Azië verkeerd blijken geprint. De disk om game mee te installeren wordt 'Play Disc' genoemd, terwijl die 'Data Disc' wordt genoemd.

Final Fantasy 7 Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. Final Fantasy 7 Rebirth is sinds gisteren beschikbaar op PlayStation 5.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

Hier lees je hoe je kans maakt op het winnen van Final Fantasy 7 Rebirth.

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spel uit brengen op schrikken dag niet slim. Meerdere technologie raakte ervan in de war. Ergens kon men niet tanken gisteren

0
test

Ik ben hem sinds gisteren aan het spelen. Tot nu toe vind ik hem erg leuk, enkel de sidequests zijn een stuk minder en doen me wat aan Ubisoft denken met torentje hier, verzamel dit, ga hierheen, trek een foto. Jammer dat ze een spel zo moeten rekken. Ik moet niet persé 100 uur 'vermaakt' te worden. Ik heb liever een gestroomlijnder pakket met minder bloatquests. Verder echt een coole game en ja die cast kan je wel tijdloos noemen ja. Ook de muziek is wederom fantastisch. Jammer dat ik deze niet gelijk op pc kan spelen. Die Quality mode zou ik graag in 60fps zien op mijn systeem, maarja anders heb ik nooit een reden om die ps5 aan te zetten.

1

Aanbevolen voor jou