Skull and Bones-release staat gepland tussen januari en maart 2024

Skull and Bones-release staat gepland tussen januari en maart 2024

Aldus de managing director van Ubisoft Singapore

Skull and Bones, de meermaals uitgestelde game van Ubisoft Singapore, moet ergens gedurende de eerste drie maanden van 2024 uitkomen.

Dat heeft Darryl Long, de managing director van de studio, bevestigd aan Yahoo News. Long gaat aan de slag bij een Ubisoft-kantoor in Toronto en wordt komend jaar vervangen door Jean-Francois Vallee.

Skull and Bones is al meermaals uitgesteld, al werd dit jaar wel een bèta gehouden. Een officiële releasedatum voor de game is er niet. De ontwikkeling van het spel wordt getekend door problemen, al gaan er theorieën dat Ubisoft verplicht is het spel uit te brengen vanwege ontvangen subsidie van de overheid in Singapore.

Skull and Bones laat spelers varen op de oceaan als piraten, waarbij het doel is om een groter schip en een gevreesde reputatie op te bouwen. De nadruk ligt op multiplayergameplay. Het spel werd in 2017 al aangekondigd. De game komt naar pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Amazon Luna en bevat cross-play.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben benieuwd of ze nog wat hebben toegevoegd qua gameplay om het interessanter te maken en de treasure hunts uitgebreid hebben zodat ze wat leuker zijn om te doen. Maar Ubisoft kennende en gezien de problemen tijdens de ontwikkeling van de game zal dat wel niet.

0
test

Je zou maar een van die personen zijn die hier al tien jaar aan werkt.

0

Aanbevolen voor jou