Shadows of the Damned-remaster verschijnt in de loop van dit jaar

Shadows of the Damned-remaster verschijnt in de loop van dit jaar

Een 'punkrock-actiegame gecombineerd met een psychologische thriller'

De remaster van Shadows of the Damned, genaamd Shadows of the Damned: Hella Remastered, komt in de loop van dit jaar uit.

Dat heeft Grasshopper Manufacture bevestigd. Er werd ook een nieuwe trailer getoond, die hieronder kan worden bekeken. De remaster is speelbaar op PAX East 2024 van 21 tot en met 24 maart.

Shadows of the Damned verscheen in 2011 op PlayStation 3 en Xbox 360 en ontstond uit een samenwerking tussen Goichi Suda - bekend van onder andere No More Heroes - en Resident Evil-bedenker Shinji Mikami. De game wordt beschreven als een "punkrock-actiegame gecombineerd met een psychologische thriller" en draait om Garcia, een motorrijder en demonjager wiens ware liefde wordt ontvoerd door demonen. Hij moet zich een weg door de hel vechten.

Het is niet bekend op welke platforms het spel precies verschijnt, maar bij de aankondiging werd gemeld dat de game "waarschijnlijk naar alle huidige systemen" komt. Mogelijk gaat het om pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De orginele game is gewoon speelbaar op de series x en ziet er nog steeds best oke uit. Dus ben benieuwd of dit een grote verbetering geeft. Maar blijft een heerlijk cult horror game met goeie muziek van Akira huppeldepup (die van Silent Hill)

0

Aanbevolen voor jou