Separate Ways-dlc verschijnt volgende week voor Resident Evil 4 Remake

Separate Ways-dlc verschijnt volgende week voor Resident Evil 4 Remake

De vr-modus komt ergens deze winter naar PS VR2

De Separate Ways-uitbreiding komt op 21 september beschikbaar voor Resident Evil 4 Remake.

Dat werd gisteren tijdens de State of Play onthuld. De extra content waarin spelers het verhaal van de game via Ada Wong ervaren kwam oorspronkelijk voor alle versies van de game behalve de GameCube-versie uit. Waar het hoofdspel de gebeurtenissen door Leons ogen bekijkt, toont de dlc wat Wong meemaakte. Ze heeft daarbij een grappling gun, waarmee ze zich naar allerlei locaties toe kan trekken. Ada Wong en Albert Wesker worden ook aan de Mercenaries-modus toegevoegd via een gratis update.

De trailer van de uitbreiding toonde ook nieuwe beelden van de eerder aangekondigde vr-modus voor Resident Evil 4 Remake. Die moet ergens aankomende winter beschikbaar komen voor PlayStation VR2.

Resident Evil 4 Remake verscheen afgelopen maart voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De remake van de klassieke actiegame werd goed ontvangen. Tom Kerkhof gaf een 8,5 aan het spel: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou