Seks maakt onderdeel uit van aankomende Cult of the Lamb-update

Seks maakt onderdeel uit van aankomende Cult of the Lamb-update

Belofte maakt schuld

Massive Monster is van plan om het in Cult of the Lamb mogelijk te maken om seks te hebben.

De ontwikkelaar kondigde onlangs op X (voorheen Twitter) aan dat het "seks aan de game zou toevoegen" als het X-account van de game 300.000 volgers zou krijgen. Dat aantal werd in een mum van tijd gehaald.

Aan Polygon heeft het bedrijf inmiddels bevestigd dat het inderdaad mogelijk wordt om seks the hebben in de game, maar hoe dat er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Het lijkt er op dat het onderdeel gaat uitmaken van de eerder aangekondigde Sins of the Flesh-update, die ergens begin 2024 moet verschijnen.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel is beschikbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Erik Nusselder gaf in de Gamer.nl-review een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

View post on X
View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou