Seizoen 1 Reloaded voor Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone begonnen

Seizoen 1 Reloaded voor Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone begonnen

Meerdere nieuwe onderdelen zijn offline gehaald vanwege bugs

Gisterenavond is 'seizoen 1 Reloaded' - oftewel de tweede helft van het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone - van start gegaan. Dit verliep echter alles behalve vlekkeloos.

Verschillende nieuwe toevoegingen bleken niet correct te werken en werden kort na release weer verwijderd, waaronder Ranked Play voor de Modern Warfare 3-multiplayer en de Champion's Quest-optie in Warzone. Raven Software probeert deze functies naar behoren te laten werken voordat ze weer terugkeren in de game.

Verder voegt seizoen 1 Reloaded onder andere een nieuwe 6v6-multiplayermap genaamd Rio aan Call of Duty: Modern Warfare 3 toe - hieronder is een trailer van de map te zien. Vorige week werd de precieze inhoud van de tweede helft van het eerste seizoen al onthuld, en op de officiële website zijn de volledige patch notes te vinden.

Watch on YouTube
View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was gisteren nog even aan het spelen maar wat een intense lag de hele tijd. Hij lijkt minder te zijn als je elke keer aan het weaponswappen bent maar dit was echt heel vervelend. In het begin van de game voelde het goed, super soepel zelfs, maar na 5-10 min begon het bij ons allemaal te laggen. (rubberbanden en stotteringen terwijl de FPS stabiel bleven).

0
test

Heb gisteravond tussen 9 en 10 gespeeld, maar toen verliep het allemaal soepeltjes (TD in MW3). Misschien was het toen al verholpen?

0

Aanbevolen voor jou